El Món ha d’Acceptar la Independència de Catalunya

 

Ibrahim Sediyani

 

 

 

 

 

“Si no tens independència i estat, no tens res.”

Qazi Muhammed

     La Regió Autònoma de Catalunya, que està sota la sobirania espanyola i ha aconseguit el 90 % dels resultats del referèndum, que va dur a terme el referèndum sobre la independència de l’1 d’Octubre de 2017 i on els ciutadans de Catalunya van mostrar un gran interès i participació, van anunciar ahir la seva independència (27 d’Octubre de 2017).

      Hi ha un nou país al mapa del món: Catalunya.

      El Parlament de Catalunya, que es va reunir avui després d’unes setmanes de tensió, va reclamar per endavant la declaració formal d’independència d’Espanya. En el cas parlamentari, la independència va ser acceptada per 10 a 70 vots. S’han abstingut 2 diputats.

     En primer lloc, felicitem a Catalunya i al poble Català. Bon judici sobre la independència.

     Com a intel·lectuals Kurds, donem suport a la lluita independentista de Catalunya amb tots els nostres cors.

     Perquè el destí de Catalunya i el Kurdistan és el mateix. El poble Català i el poble Kurd són germans i camarades. Els dos pobles donen la mateixa baralla.

      Aquesta és una lluita per la llibertat i la independència. És una lluita per l’existència amb identitat pròpia. És una lluita per viure sota el seu propi nom.

      Aquesta lluita és la batalla més natural, just i més honorable del món. Perquè l’esclavitud, l’identitat, que viu sota el jou dels altres, és contrària a la naturalesa humana i als valors humans. Tota nació té dret a governar-se. Ningú és el mestre de ningú, no pot ser.

     Déu no ha creat cap nació de la costa d’una altra nació. Les persones es creen gratuïtes i totes les nacions tenen dret a viure d’una manera gratuïta i independent. Així, igual que els Espanyols i els Francesos, els Catalans tenen dret a viure com a nacions lliures i independents. Aquest és un dret concedit per Déu Totpoderós en la creació, un dret que existeix des del naixement.

     No hi ha altres opressors i massacres de les nacions que han perdut dues trampes d’alè com la llibertat i la independència i que viuen sota la sobirania i el jou d’altres nacions. Les llibertats i les nacions que han perdut la seva independència són vulnerables a tot tipus de catàstrofes. Les massacres, el llenguatge o les creences estan prohibides, però no hi ha estat o exèrcit per resistir-les.

     La llibertat i la independència són les disposicions d’aigua i aire per a una nació i per a les persones que hi viuen.

     Cap nació digna i honorable no vol viure sota la servitud o dominació d’una altra nació. També mana ensenyaments divines.

     La determinació de la independència i el referèndum és una decisió molt correcta i positiva. Ha de passar i manifestar la veritat. Catalunya és la veritat, i la Catalunya independent és la dret. Fins i tot la controvèrsia d’això és una guerra contra el dret i la veritat, la ignorància. Es nega el tema.

     Els Catalans no són una massa, ni una massa d’equips esportius, els Catalans són una nació. Els Catalans són una nació de 8 milions parlant Català, una de les llengües més riques del món, amb una llarga història de milers d’anys.

     Convidem a totes les estats del món i a totes les nacions del món, especialment als països Europeus i als països Islàmics, a posar fi a la seva hostilitat sense sentit i a la falta de respecte cap a la nació del Català i respectar el dret dels Catalans a viure com una nació lliure i independent.

     Sobretot, tots els Kurds del món haurien de prendre partit amb la població Catalana en aquest procés. Els Kurds hem de donar suport a Catalunya.

     No oblidem que el capdavanter Català, Carles Puigdemont i Casamajó, va dir, “Aprenem dels Kurds”, després del referèndum d’independència que van tenir lloc l’1 d’Octubre de 2017. També només sis dies abans del referèndum a Catalunya, Catalunya es va convertir en el primer a felicitar el poble del Kurdistan i el president Mesud Barzani al món després de la independència, que va donar lloc a un resultat “Sí” amb el 93 % com a conseqüència del Kurdistan.

     Benvinguts al mapa del món de Catalunya. Ai germans Catalans! Us donem la benvinguda a la nació mundial.

     Visca Catalunya.

sediyani@gmail.com

     SEDİYANİ HABER

     28 D’OCTUBRE DE 2017

“Déu no ha creat cap nació de la costa d’una altra nació. Les persones es creen gratuïtes i totes les nacions tenen dret a viure d’una manera gratuïta i independent. Així, igual que els Espanyols i els Francesos, els Catalans tenen dret a viure com a nacions lliures i independents. Aquest és un dret concedit per Déu Totpoderós en la creació, un dret que existeix des del naixement.”

(Ibrahim Sédiyaní)

 

1158 Total Views 1 Views Today
Twitter'da Paylaş     Facebookta Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir